Om os

Velkommen til ADD Klinikken

ADD Klinikken er en tværfaglig klinik med særlig ekspertise ift. udredning og behandling af opmærksomhedsforstyrrelserne ADD og ADHD samt autisme. Vi har et team af erfarne psykologer, en neuropædagog og en sygeplejerske med mange års erfaring fra psykiatrien i Skejby.

På børneområdet har vi en speciallæge i børne- og ungepsykiatri tilknyttet som konsulent, og på voksenområdet har vi fået etableret et rigtig godt samarbejde med en speciallæge i voksenpsykiatri, som medicinerer klienter udredt i ADD klinikken i egen klinik.

I ADD Klinikken har vi selvsagt rigtig meget erfaring med udredning af børn, unge og voksne med ADD, men vi har lige så stor erfaring med udredning af ADHD og Autisme. Klinikkens navn opstod på baggrund af et ønske om et øget fokus på netop ADD, da konsekvensen af at leve med uopdaget ADD, ofte er særdeles omkostningsfuld.

I ADD Klinikken tilbyder vi neuropsykiatriske udredninger, psykoedukation, samtaler med fokus på mestring, kognitiv træning, studieteknik og medicinsk behandling.

Holdet bag ADD Klinikken

Kariann Ahlgreen01

Kariann Ahlgreen

Sygeplejerske & Psykoterapeut

Nanna Kruuse01

Nanna Kruuse

Psykolog

Pia Dengsø01

Pia Dengsø

Psykolog

Anne Kildeberg01

Anne Kildeberg

Psykolog

Camilla Lahn Pihlkjær

Psykolog

Lisbeth Fabian

Neuropædagog

Line Meyer

Psykolog

Else Hede

Psykolog

Ulla Britt Pedersen

Speciallæge

Tine Rosenkrands

Sekretær & Bogholder

Lene Rosenkrands

Sekretær

Fulde navn

Stilling